Om os...

Vi er et ægtepar i 30'erne bosiddende i Greve Landsby sammen med vores cavalier Charlie, som blev en del af vores lille familie i sensommeren 2010. Charlie bragte så stor glæde ind i hjemmet, at vi besluttede at lave et website, hvor andre cavalier-ejere kunne debattere med hinanden og ikke mindst fremvise deres egne cavalierer. Det overliggende mål er at udbrede kendskabet til den dejlige familiehund, samt forsøge at skabe et videnscenter, hvor kompetente cavalier-ejere kan hjælpe hinanden.

Uafhængighed

cavalierNET er drevet på privat basis. Vi har ingen tilknytning til bestemte organisationer, kenneller eller andre instanser af erhversmæssig karakter udover dem, som vi har stiftet bekendskab med i kraft af vores ejerskab af Charlie. 

Om hjemmesiden

Den første udgave af cavalierNET.dk blev lanceret i november 2010, og vi har med stor glæde kunne se, at mange mennesker kunne bruge cavalierNET til at få svar på deres spørgsmål eller bare have en sjov dialog med andre cavalier-ejere. Godt et år efter, i november 2011, blev version II lanceret, hvor vi har brugt vores erfaringer med den første udgave til at designe et system, som bedre passer til den måde, vores brugere benytter hjemmesiden. Hundredevis af timer af vores fritid er gået med at udvikle og teste systemet, men vi er ikke for stolte til at modtage kritik og forslag til hjemmesiden, så du er altid velkommen til at kontakte os.

Reklamer og annoncer

Vi har intet imod, at vores brugere refererer direkte til gode produkter eller kenneller. Dog må vi også sige, at disse anbefalinger skal være ærlige. Har man en personlig tilknytning eller interesse i de nævnte produkter eller kenneller, så skal der oplyses om disse forhold, så vores brugere har en fair mulighed for at vurdere anbefalingen.

Har du, som virksomhed eller kennel, lyst til at annoncere mere officielt her på cavalierNET, er vi ikke afvisende for at finde en løsning på det - i så fald kan du kontakte os her.

Donationer og fordelagtige aftaler

Vi driver cavalierNET med egne økonomiske midler, så vi er altid interesseret i at modtage donationer i af den ene eller anden art, som vil blive brugt til f.eks. at udskrive konkurrencer, hvor vores brugere kan vinde donationerne. Hvis du som virksomhedsejer har mulighed for at give vores brugere gode priser i netop din forretning, så skriv endelig til os.

Kan I hjælpe os med...?

Vi modtager fra tid til anden spørgsmål særligt om gode råd ifm. køb af en cavalier-hvalp. Selvom vi selv har været "møllen" igennem med Charlie, må vi også sige, at vi ikke er eksperter på området. Til gengæld ved vi, at du kan få hjælp i vores forum af nogle af vores brugere, som vitterlig er eksperter. Derfor kan vi kun opfordre dig til at registrere dig og stille dine spørgsmål i forummet.

Regler for brug af cavalierNET

For at bevare en god tone på cavalierNET skal du være klar over nedenstående regler:

 • Selvom administratorer og ordstyrere på cavalierNET vil forsøge at holde alle upassende indlæg væk fra siden, kan der være situationer, hvor det ikke er muligt at gennemgå alle indlæg.
 • Ved at acceptere disse regler er du ansvarlig for, at du ikke skriver indlæg, der er vulgære, krænkende, seksuelt orienteret, hadefulde, truende eller på anden måde overtræder reglerne eller gældende lovgivning.
 • Alle indlæg skal holdes i en civiliseret tone. Konstruktiv kritik er altid velkommen, fornærmelser rettet mod andre brugere vil ikke blive tolereret.
 • Administratorer samt moderatorer på cavalierNET forbeholder sig retten til at fjerne, redigere eller flytte indlæg uden begrundelse.
 • Spam i forummet eller i kommentarer andre steder, samt via privat e-mails er ikke tilladt. Hvis man bliver udsat for spam eller reklamer fra andre brugere bedes man kontakte os.
 • Vi forbeholder os retten til at bandlyse medlemmer, der bryder reglerne.
 • Vi forbeholder os retten til at ændre disse regler på ethvert tidspunkt.

 

I forbindelse med annoncer og handel generelt gælder:

 • cavalierNET påtager sig intet ansvar for eventuelle dårlige handler. Køb, salg og bytte sker på eget ansvar.
 • Bankoplysninger eller lign. økonomiske oplysninger må ikke fremgå af annoncen eller svar på samme. Disse oplysninger bør udveksles i mere privat form - f.eks. telefonisk.
 • Handel med stjålne genstande, svigagtig returnering af varer, medvirken og/eller tilskyndelse til samme, eller opførsel i strid med gældende dansk lovgivning og forbrugerlovgivning i øvrigt tolereres ikke.
 • Oplysninger om cavalierer til salg skal være opdateret og informative om den pågældende hund. Dvs. det er ikke tilladt at vise et forældet billede af en hund til salg, eller et billede af en helt anden hund.

Ansvarsfraskrivelse

Alle indlæg udtrykker kun forfatterens egen holdning og ikke cavalierNETs. cavalierNET kan ikke stilles til ansvar for indholdet på siden, som ikke er skrevet af dem selv. Ej heller kan cavalierNET holdes ansvarlig for økonomiske eller andre former for tab ifm. køb/salg-annoncer, da cavalierNET udelukkende fungerer som formidlere og, som sådan, ikke er en part i disse handler.

Opsigelse af konto

Hvis du, efter oprettelse af en brugerkonto, har deltaget i forummet eller på anden måde har oprettet indhold på cavalierNET, kan vi ikke foretage en decideret sletning af din konto, hvis dette ønske på et senere tidspunkt måtte opstå. Dette skyldes, at sammenhængen i diskussioner i forummet eller lignende vil gå tabt, hvis dine indlæg alene fjernes. Vi vil istedet foretage en anonymisering af din konto iht. gældende retspraksis, således at dine tidligere indlæg ikke vil kunne spores tilbage til din person.

Vi vil i den forbindelse påpege, at Internettets forskellige søgemaskiner og andre crawlere vil have indekseret og lagret indholdet af cavalierNET, og at indhold på Internettet generelt aldrig vil kunne slettes permanent - også selvom det pågældende indhold fjernes fra cavalierNET.

Copyright

cavalierNET påkalder sig copyright på cavalierNET.dk - herunder design og funktionalitet. Enhver brug af indhold vil ikke blive tolereret uden forudgående aftale.

Spam, abuse and attacks

All attemps to compromise the security of cavalierNET will be logged along with your IP address and date and time of attack. These logs will be forwarded to your ISP and the appropriate authorities. Forum spammers should be aware that the "no_follow" attribute is added to all external links.